Het Grote Gevaar van Westerse Hulp een Enorm Probleem voor Palestijnen...

Volg dit ontwapenend en de ogen openend interview met Bassem Eid, een mensenrechten expert...!!!

Een geweldige analyse ...!

Feitencheck: waarom mag 'Product uit Israël' niet meer van de NVWA?


Op een goed onderzochte wijze legt Sara van Oordt van het Israël Producten Centrum (IPC) uit hoe de NVWA probeert op een inconsequente wijze het IPC een boete op te leggen. Heel rustig weet ze op een goed verwoord analytische wijze het probleem uit te leggen.

Verjaardagsconcert 72 jaar Staat Israël door Christenen voor Israël...

Afgelopen donderdag vierden we de 72e verjaardag van de staat Israël met een feestelijk concert georganiseerd door Christenen voor Israël.

Bekijk het verjaardagsconcert voor Israël met zang van o.a. de Israëlische zanger Gilad Nezer:

Vehi Sheamda

en Aveinu SheBaShamayim

Yom Ha'Atzamaut 2020, de viering van het 72 jarig bestaan van de Staat Israël (מדינת ישראל), tijdens de corona crisis...


Jom Ha'atzmaut 2020 vindt plaats op 28-29 april. Dit jaar is het wel heel bijzonder allemaal dit 72ste jaar van het bestaan van de Staat Israël (מדינת ישראל) tijdens de corona crisis en werd het op de balkons gevierd zoals in het volgende youtube filmpje. Een spontaan volksfeest gevierd vanaf de balkons op deze Onafhankelijkheidsdag 2020...Onafhankelijkheidsdag (Hebreeuws: יום העצמאות Yom Ha'atzmaut, letterlijk 'Dag van de Onafhankelijkheid') is de nationale dag van Israël, ter herdenking van de Israëlische Onafhankelijkheidsverklaring in 1948. De dag wordt gekenmerkt door officiële en niet-officiële plechtigheden en vieringen.